© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

header_4.jpg

 

Bedrijfs profiel

werk.jpg

DRIE-D is een onafhankelijk bedrijf actief als leverancier voor de internationale industrie.†Het Rotterdamse thuis basis bevat het kantoor en tevens de werkplaats.

De werkplaats wordt voornamelijk gebruikt om de producten te†assembleren en klaar te maken voor verzending. Productie van de basis materialen neemt gedeeltelijk plaats in DRIE-D gerelateerde fabrieken en sommige ruwe materialen worden verkregen van een geselecteerd en gelimiteerd aantal fabrieken over de hele wereld.


drie_d_pand.jpg

In het kantoor bevindt het engineering en verkoop team. Met alle DRIE-D activiteiten ligt de nadruk op het leveren van de beste oplossing. Dit kan variŽren van het selecteren van het beste weerstand materiaal voor een specifiek rem systeem om de onderhoud intervallen te vergroten tot het optimaliseren van een compleet lager systeem voor het veranker systeem van een 300m lang drijvend productie, opslag en aflaad tanker (Floating Production, Storage and Offloading Tanker; FPSO)

Met dank aan een extensieve voorraad en goede afspraken met onze partners zijn de leveringstijden erg kort en betrouwbaar. Door onze goede organisatie en lage overhead, zijn onze prijzen competitief vergeleken met de concurrent.


Leeuwenhoekstraat 3      2652 XL Berkel en Rodenrijs       The Netherlands      tel: +31 (0)10-3134720      fax: +31 (0)10 462 07 07      E-mail: mail@drie-d.nl


Choose region