© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

header_4.jpg

 

Remvoering

brake1.jpg

De rol van DRIE-D met respect tot remvoering is tweevoudig. We leveren onze eigen merk van asbestos vrij geweven rem voering en we representeren enkele fabrikanten in de wereld top, op het gebied van frictie materiaal. DRIE-D representeert bijvoorbeeld de Honeywell / Allied Signal subsidiary JURID voor hun industrie en railweg remvoeringen.  We beschikken over een uitgebreide opslag van plaat en rol materiaal in alle soorten afmetingen en ook klare blokken en bekleed materiaal voor vele populaire rem en schakel merken. Dit stelt ons in staat om 99% van onze orders de zelfde dag nog te verzenden. Naast dit beschikken we over één van de modernste frictie reparatie werkplaats in het land waar alle rem gerelateerde taken worden uitgevoerd. Onze groot oven is groot genoeg voor het vulkaniseren van alle voeringen dat normaal gesproken zijn gevulkaniseerd. We kunnen ook de voering vast klinkennagelen of bouten aan de houders als hier een goede reden voor is. Als de klant dit liever zelf doet kunnen we bouten en klinknagels leveren. Met onze machine accessoires kunnen frictie ringen maken in alle huidige diameters en zijn we erg goed in het renoveren van frictie cones.


schip-met-containerhaven.jpg

Met dank aan de vele jaren ervaring in dit gebied van ons specialismen en de beschikbaarheid van de beste materialen in de wereld, kunnen we niet alleen snel en efficiënt frictie onderdelen maken, maar in de meeste gevallen ook verbeteren t.o.v. hoe ze waren. Voorbeelden van merken en type accessoires  waarvoor we rem of schakel onderdelen leveren of vernieuwen zijn:
Electro motor frictie platen
Lenze
Pintch-Bamag
Baumuller
Smit
Holec

Mobiele kranen
Kessler
Ginaf
Scania

DIN 15435 rem systemen
Siegerland
Bubenzerstraddlecarrier detail.jpg

Conische (marine) koppelingen
Ortlinghouse
Lohman Stoltervoht
SWF
Demag
Stromag

Agricultuur & ander industriele koppelingen
Winches
Kraayeveld
Bodewes
Hägglunds
Luit
American Hoist
Amcon
Bezemer
Ulstein
Maaskant
Padmos


Leeuwenhoekstraat 3      2652 XL Berkel en Rodenrijs       The Netherlands      tel: +31 (0)10-3134720      fax: +31 (0)10 462 07 07      E-mail: mail@drie-d.nl


Choose region