© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

header_2.jpg

 

Toepassingen

Bij alle DRIE-D activiteiten ligt de nadruk op het leveren van de beste technische oplossing. Dit kan variŽren van het selecteren, van een betere frictie materiaal voor een specifiek rem systeem tot het optimaliseren van een compleet lager systeem voor het veranker systeem van een 300m lang drijvend productie, opslag en aflaad tanker (Floating Production, Storage and Offloading Tanker; FPSO) Met dank aan een extensieve voorraad en goede afspraken met onze partners zijn de leveringstijden erg kort en betrouwbaar. Door onze goede organisatie en lage overhead, zijn onze prijzen competitief vergeleken met de concurrent.


Haven accessoires componenten

ect klein.jpg


Vermindering van onderhoud en 'down time' is altijd al een belangrijk doel geweest veel elke haven operatie. Componenten breken en falen door ontwerp fouten, te weinig smering, minder dan de optimum materiaal keuze of simpel, omdat de condities en gebruik zwaarder zijn dan voorzien. DRIE-D kan niet de condities veranderen waarin de componenten moet werken, maar al het andere valt binnen ons gebied van expertise.

Lees meer>>
Hydropower industrie

hydropower-klein.jpg

Het essentiŽle van een lager zijn de functies waar het aan moet voldoen: vrijheid van beweging gecombineerd met het lokalisatie van de bewegende delen, waardoor de krachten efficiŽnt kunnen worden doorgeleid, met zo min mogelijk onderhoud voor decennia en zo laag mogelijke kosten. Onze D-glide sferische lagers doen dit allemaal. Sferische lagers zijn niet nieuw. Er worden 2 soorten sferische lagers gebruikt: gesmeerde lagers en onderhoudsvrije lagers. Gesmeerde lagers hebben smeer nodig om te overleven, onderhoudsvrije lagers hebben dit niet nodig, maar moesten schoon, droog en vrij van smeer zijn.

Lees meer>>
Offshore industrie

offshore.jpg

Onze klanten waaronder offshore operators, scheepbedrijven en bedrijven werkend in de bagger industrie. DRIE-D is gegroeid tot het specialisme van onderhoud vrije composiet lagers, remvoeringen voor de offshore techniek.

Lees meer>>


Lagers in civiele constructies

civil-structure.jpg

Lagers in civiele constructies† zoals sluizen, ophaal bruggen en draaibruggen komen de zelfde uitdagingen tegen als hydropower lagers. Ze moeten functioneren in marine environments, betrouwbaarheid moet zo goed als absoluut zijn, onderhoud zo weinig mogelijk en de efficiŽntie van het ontwerp is altijd een belangrijk criterium.†

Lees meer>>


Rail transport

railtransport.jpg

De rol van DRIE-D als partner voor de railweg industrie is vrij divers. Wij representeren een van de wereld leidende fabrikanten van rem componenten (Jurid, Poli), maar leveren ook insulatie componenten, lagers, remblokken, geleiding en andere componenten en we zijn ontwerp partner voor rail weg en tram bedrijven en accessoires fabrikanten.

Lees meer>>


Andere applicaties

windmolens-klein.jpg

Met alle DRIE-D activiteiten ligt er een grote nadruk op het leveren van de beste technische oplossing. Met dank aan de uitgebreide opslag en goede afspraken met onze partners zijn lever tijden erg kort en betrouwbaar.†Door onze goede organisatie en†lage indirecte kosten zijn onze prijzen competitief††

Read more>>


Leeuwenhoekstraat 3      2652 XL Berkel en Rodenrijs       The Netherlands      tel: +31 (0)10-3134720      fax: +31 (0)10 462 07 07      E-mail: mail@drie-d.nl


Choose region