© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

header_3.jpg

 

Rail transport

ns-diesel.jpg

DRIE-D produceert en levert een breed assortiment van lagers en insulatie componenten voor rail voertuigen. De diepgang van leveringen bevat onderhoudsvrije lagers voor rem systemen, suspensie voor hoofdschanier lagers, ultra lage weerstand ondersteuning blokken voor lucht veren, sferische lagers voor anti-rol balk samenstellingen ('knuckle bearings') zij-dragers ('sticky box pads'), gecentreerde scharnier leggers en vele andere.

DRIE-D is de Benelux partner van de Honeywell, Glinde Duitsland voor de Jurid, assortiment van railweg rem blokken en schoenen, maar de product assortiment bevat ook rem blok houders, gegoten ijzer rem blokken en frictie blokken, en Poli Spa uit Camisano ItaliŽ fabrikant van railweg rem systemen.

Verder leveren we een groot aantal boog glijbanen, insulatie platen, bevestigingkasten, koppelingen, schakelaars en diverse andere elektronische componenten.


Y-draaistel.jpg

Meer en meer van onze klanten zie de waarde van onze engineering kennis, ervaring en het ons erbij betrekken in de ontwerp fase van nieuwe of verbeterde componenten of voor het verhelpen van problemen in het huidige ontwerp.


Leeuwenhoekstraat 3      2652 XL Berkel en Rodenrijs       The Netherlands      tel: +31 (0)10-3134720      fax: +31 (0)10 462 07 07      E-mail: mail@drie-d.nl


Choose region