© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

header_5.jpg

 

Hydropower

hydropower-turbine.jpg

Het essentiŽle van een lager zijn de functies waar het aan moet voldoen: vrijheid van beweging gecombineerd met het lokalisatie van de bewegende delen, waardoor de krachten efficiŽnt kunnen worden doorgeleid, met zo min mogelijk onderhoud voor decennia en zo laag mogelijke kosten. Onze D-glide sferische lagers doen dit allemaal. Sferische lagers zijn niet nieuw. Er worden 2 soorten sferische lagers gebruikt: gesmeerde lagers en onderhoudsvrije lagers. Gesmeerde lagers hebben smeer nodig om te overleven, onderhoudsvrije lagers hebben dit niet nodig, maar moesten schoon, droog en vrij van smeer zijn.


gorges-dam.jpg

Onze D-glide sferische lagers hebben niet zo veel limieten als hier boven beschreven; het metalen gedeelte is gemaakt van 'high-grade' roestvrij-staal wat in combinatie met de D-glide glij laag resulteerd in een sferisch lager dat overleefd. Ze hebben geen smering nodig, kunnen worden gebruikt in water, weerstaan van schokken en vibraties en blijven functioneren in alle milieus lang nadat de andere lagers al zouden opgeven. In de hydropower industrie wordt D-glide gebruikt in de vorm van lagerbussen, drukringen, lager segmenten en andere vormen die worden gebruikt in armen, koppelingen, sloten, poort, schoonmaak rek, hydraulische cilinders, kleppen en regel ringen etc.


Leeuwenhoekstraat 3      2652 XL Berkel en Rodenrijs       The Netherlands      tel: +31 (0)10-3134720      fax: +31 (0)10 462 07 07      E-mail: mail@drie-d.nl


Choose region