© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

header_4.jpg

 

Offshore

boorplatform.jpg

Onze klanten waaronder offshore operators, scheepbedrijven en bedrijven werkend in de bagger industrie. DRIE-D is gegroeid tot de specialist van onderhoud vrije composiet lagers, remvoeringen en we hebben ons kantoor uitgebreid om de faciliteiten achter en naast ons over te nemen. DRIE-D heeft een bedrijf verworven dat het lager materiaal produceert, dit betekent dat we de mogelijkheid hebben om de product ontwikkeling van onze materialen te sturen in een specifieke richting, ons bedrijf te laten functioneren als een allround bedrijf, controle van de volledige productie proces, van het selecteren van de materialen tot het vervaardigen van het eind product. We werken samen met een aantal relevante agenten over de hele wereld, terwijl we in de zelfde tijd opereren in lokale markten waar we technische hulp vanuit Rotterdam kunnen leveren.


saipem-3000.jpg

DRIE-D heeft een aantal grote contracten binnengehaald inclusief het vernieuwen van remvoeringen voor alle merken op één van het grootste kraanschip in de wereld. Dit proces omvatte het de organisatie van het hele proces van het verwijderen van de oude asbestos rem voering, het terug brengen naar de werkplaats voor de installatie van de nieuwe remvoeringen, bekleden tot de specificaties van de klant, het gebruik van x-ray voor het examineren van scheuren tot het terugbrengen van de remmen in een strakke planning.  Tijdens het handelen van de geavanceerde technische aspecten van een project is logistiek een toegevoegde waarde voor het bedrijf.


allseas.jpg

Leeuwenhoekstraat 3      2652 XL Berkel en Rodenrijs       The Netherlands      tel: +31 (0)10-3134720      fax: +31 (0)10 462 07 07      E-mail: mail@drie-d.nl


Choose region