© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

header_4.jpg

 

Haven accessoires

straddle carrier.jpg

Vermindering van onderhoud en 'down time' is altijd al een belangrijk doel geweest voor elke haven operatie. Componenten breken en falen door ontwerp fouten, te weinig smering, minder dan de optimum materiaal keuze of simpel, omdat de condities en gebruik zwaarder zijn dan voorzien. DRIE-D kan niet de condities veranderen waarin de componenten moet werken, maar al het andere valt binnen ons gebied van expertise.

Onze D-glide lager bussen, slijtage platen, geleiding en glijbanen zijn onderhoudsvrije vervanging voor bronzen equivalente onderdelen; D-glide is meer slijtage resistent, vriendelijker voor het tegengestelde oppervlak dan brons, veel beter in het absorberen van fluxerende krachten, zoals vibraties en piek krachten en kan bijna in alle gevallen worden gebruikt zonder smering. DRIE-D heeft de engineering kennis en capaciteit voor het verbeteren van ontwerpen, het bieden van technische hulp als dit noodzakelijk is en een lang record en extensief portofolio van succesvolle applicaties.

Met onze brede keuze van frictie componenten zijn we vaak mogelijk de levenstijd te verlengen of de rem blokken, frictie schijven, remschoen, koppeling die gevonden kunnen worden op carriers,  automatische geleide voertuigen, kranen, stapelaars enzovoort.


port-eq-2-fotos.jpg

Het leveringprogramma bevat katrollen metalen en plastic-, slijtage blokken, rollagers, staaf einden, precisie onderdelen, renoveren en virtueel gezien elk ander mechanisch component gevonden op haven terminals.


ect-met-producten-breed.jpg

Leeuwenhoekstraat 3      2652 XL Berkel en Rodenrijs       The Netherlands      tel: +31 (0)10-3134720      fax: +31 (0)10 462 07 07      E-mail: mail@drie-d.nl


Choose region